Bleskovky »

18. decembra 2019 – 22:37

26.12.2019 po zraze o 10:00 hod.
v Pieniny sport center Červený Kláštor 37
Prajem Vám príjemné sviatky
a teším na tradičné stretnutie za každého počasia.
Prípadné info na 905 252043 alebo olejarzavinackryhabodkask

Print Friendly, PDF & Email
Read the full story »
2017
2016
2015
2014
2013
Home » 2013, Bleskovky

Vodáci nám mútia vodu

Submitted by on 5. mája 2013 – 14:32
Sme voči Vám otvorený…

MVE2„Vodáci nám mútia vodu…“, preto ich z našich riek vytláčame a staviame im do cesty neschodné prekážky. Občas ich necháme „vyžrať si výčitky od záchranárov“, či pre výstrahu niekoho aj utopiť (samozrejme v medziach zákona).

Je dôležité, aby si tí ostatní dobre zapamätali kde sa to stalo – že to nebolo kdesi vo voľnej  prírode, ale priamo u nás , na našom „environmentálnom“ a pre „ľudský život nepostrádateľnom vodnom diele“.

Naše priehrady totiž navrhujú naši „tiežodborníci“, pretavujúc do nich svoje dlhoročné “neskúsenosti“ a aroganciu.  Svedomie máme samozrejme „ekologicky“ čisté (nedymí) a preto môžeme kľudne spávať aj cez obed.

Túto možnosť (utopiť sa priamo na našej hati ) ponúkame samozrejme všetkým stavbou dotknutým občanom.  Veď aj musíme! Keď už staviame za ich peniaze (Fond na podporu regionálneho rozvoja, konkurencieschopnosti a trvalo udržateľného rastu – investícia do Vašej budúcnosti). Zištne tiež podporujeme rozvoj cestovného ruchu na našich páchnucich kanáloch a vytvárame tak žiarivý obraz našej krajiny v zahraničí. Krajiny, kde „dnes znamená stále ešte len včera…“

Prepáčte však, že nestíhame odpovedať na všetky ďakovné listy od miestneho obyvateľstva, vodákov, rybárov, či ochranárov. Taktiež ale mnohým v listoch použitým cudzím slovám (napr. Zákon), odborným výrazom (napr. –  priechodnosť), či druhovým názvom (ako – živá ryba) vôbec nerozumieme…

Buďte teda prosím voči nám trochu zhovievavý a nechajte nás v pokoji si užiť tento náš štvrtý (betónový) dôchodkový pilier.

Váš milovaný (najlepšie odzadu) investor!

 Zapísal: J.B.

Print Friendly, PDF & Email